Uw advocaat voor Duitsland

Susanne Hermsen-Pfeiffer

Susanne heeft rechten in München, Duitsland gestudeerd en is sinds 2001 advocaat naar Duits recht – Rechtsanwältin. Sinds 2012 is Susanne bovendien ook advocaat naar Nederlands recht. Ze werkte bij advocatenkantoren in New York, Hong Kong en Keulen en een aantal jaren in Brussel waar zij voor de textielsector gelobbyd heeft. Sinds 2001 woont Susanne in Nederland en adviseert Nederlandse ondernemers over juridische vraagstukken in Duitsland. Van 2006 tot 2023 heeft Susanne bij internationale advocatenkantoren in Nederland gewerkt alvorens zij haar eigen kantoor is begonnen.

Expertise

De expertise van Susanne richt zich op verschillende aspecten van het Duitse recht. Ze heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers op de volgende gebieden.

Lees verder

Contact

Susanne staat klaar om u te helpen met haar expertise en ervaring. Neem contact met haar op voor professioneel juridisch advies.

Lees verder

Rechtsanwältin en advocaat

Susanne denkt proactief mee om problemen als ook misverstanden door cultuur- en taalverschillen te voorkomen en de verwachting van cliënten te managen. Ook al is Duitsland dicht bij en lijken de verschillen in taal, cultuur en wet- en regelgeving klein, zijn deze niet te onderschatten en kunnen het verschil maken van succes of falen.

Door haar brede juridische kennis en ervaring is Susanne in staat over vele aspecten van het Duitse recht te adviseren. Haar vakinhoudelijke en culturele kennis combineert Susanne met een grote portie engagement en betrouwbaarheid.

Susanne werkt in het Duits, Nederlands en Engels. Vanwege haar internationale ervaring, ook buiten de juridische sector, is Susanne niet alleen een gewaardeerde adviseur, maar ook een gesprekspartner voor haar cliënten.